Späť na výsledky vyhladávania
Dátum publikovania: 03.05.2022

Data Protection Manager

Lokalita:
Kontrakt:
plný úväzok
Odvetvie:
Information & Communication Technology, Legal Services
Dátum nástupu:
dohodou
Platové podmienky:
1500.0 EUR
Informácie o pracovnej ponuke
Pre nášho významného klienta v oblasti IT hľadáme manažéra v oblasti ochrany údajov. Náplň práce: - identifikácia a vyhodnotenie zákonných požiadaviek na ochranu osobných údajov - implementácia a podpora požiadaviek spoločnosti týkajúca sa medzinárodných projektov (napr. schvaľovanie zmlúv o ochrane osobných údajov) - konzultácia a poradenstvo na tému ochrany osobných údajov - posudzuje IT systémy z hľadiska ochrany osobných údajov, vypracúva balančné testy a v prípade potreby vykonáva hodnotenie vplyvu na ochranu osobných údajov - iniciuje, uľahčuje a podporuje aktivity na zvýšenie informovanosti v rámci spoločnosti – udržiava efektívny komunikačný program pre spoločnosť na témy ochrany osobných údajov – články, e-mailová komunikácia, údržba webovej stránky, poskytovanie školení o ochrane osobných údajov a pod. - spolupracuje s Úradom na ochranu osobných údajov SR a ďalšími príslušnými štátnymi orgánmi, pôsobí ako interné a verejné zastupovanie spoločnosti v oblasti ochrany osobných údajov
Požiadavky na zamestnanca
Osobnostné predpoklady a zručnosti: - 2 roky skúseností na podobnej pozícii - kritické a analytické myslenie - výborné komunikačné schopnosti - anglický jazyk minimálne na úrovni B2 (znalosť nemeckého jazyka výhodou) - prozákaznícka orientácia - certifikát v oblasti ochrany osobných údajov výhodou - komplexné znalosti o regulácii ochrany osobných údajov
Benefity práce
Zamestnanecké výhody, benefity: - benefitný systém Cafeteria - možnosti rozvoja a vzdelávania - dni dovolenky navyše - zľava u partnerov - športové aktivity - lekár na pracovisku - komplexný zoznam benefitov bude predstavený na pohovore
Jazykové požiadavky
anglicky - B1/B2

Podobné pracovné ponuky

HR Solution Specialist
Senec
1800.0 EUR

Detail pracovnej ponuky
RPA Engineer (skúseností s RPA - výhodou, dôležitý je však technický backround!)
Slovensko
2000.0 EUR

Detail pracovnej ponuky
IT analytik na DWH
Bratislava
2000.0 EUR

Detail pracovnej ponuky

Kontaktujte nás

    Vaše osobné údaje spracúvame za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac informácií nájdete v zásadách ochrany osobných údajov.