Späť na výsledky vyhladávania
Dátum publikovania: 02.01.2024

Hľadáš prácu? Pracuj s nami ako pracovník/pracovníčka vo výrobe v Námestove (areál CTPark)

Lokalita:
Námestovo
Kontrakt:
plný úväzok
Odvetvie:
Production, Inžinierstvo, Výroba
Dátum nástupu:
ihneď
Platové podmienky:
5.21 - 5.52 EUR
Informácie o pracovnej ponuke
Ak chceš začať pracovať stačí nás kontaktovať ! Všetko ostatné vybavíme za Teba (lekár, pracovné oblečenie, vstupný pohovor, zaškolenie a termín nástupu do práce ;) - práca v modernom a čistom prostredí, - vykonávanie jednotlivých operácií vo výrobe podľa pracovných inštrukcií, - zodpovednosť za kvalitu zabalených výrobkov, - zabezpečovanie dokončovacie práce na výrobkoch, - správne triedenie a ukladanie dobrých a nevyhovujúcich výrobkov, - práca na 2-zmeny (ranná, poobedná) alebo 3-zmeny (ranná, poobedná, nočná) alebo 4 zmeny, - miesto výkonu práce je Námestovo (areál CTPark). - práca vhodná pre mužov aj pre ženy !
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním základné vzdelanie stredoškolské bez maturity stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie Počet rokov praxe bez požiadavky na odbornú prax Pozícia je vhodná pre absolventa Osobnostné predpoklady a zručnosti manuálna zručnosť, dôslednosť, pozornosť, spoľahlivosť, zodpovednosť.
Benefity práce
Zamestnanecké výhody, benefity - základná mzda 5,21€/hod. + príplatky za poobedné aj nočné zmeny, po záučnej dobe (6 mesiacov) navýšenie základnej hodinovej mzdy na 5,52€ - variabilná zložka, - výkonnostný bonus, - dochádzkový bonus, - stravovanie v závodnej jedálni, - dlhodobá a stabilná práca na hlavný pracovný pomer, - istota stabilného príjmu, - výplata 15. v mesiaci, - vstupná lekárska prehliadka ZADARMO, - možnosť prechodu do kmeňa.
Jazykové požiadavky
slovensky - A1
Informácie o spoločnosti
Výroba dielov pre automobilový priemysel.

Podobné pracovné ponuky

Operátor výroby - Jednoduchá práca na 2 zmeny!
Liptovský Mikuláš
950.0 EUR

Detail pracovnej ponuky
Operátor výroby v Liptovskom Mikuláši, práca v dvojzmennej prevádzke vhodná najmä pre ženy
Liptovský Mikuláš
950.0 EUR

Detail pracovnej ponuky
Skladový operátor
Bratislava
1280.0 - 1355.0 EUR

Detail pracovnej ponuky

Kontaktujte nás

    Vaše osobné údaje spracúvame za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac informácií nájdete v zásadách ochrany osobných údajov.